تبلیغات
گروه کارآفرینان یاسین (طب سنتی و تغذیه سالم)-(موفقفیت و کسب و کار) - شیـــرین پـــلو

رزق و روزی به دنبال تو می دود آرام باش- امام علی(ع)

شیـــرین پـــلو

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:چهارشنبه 6 فروردین 1393-09:29 ب.ظ

شیـــرین پـــلو

مواد لازم :

برنچ ایرانی                                           5 پیمانه

گوشت گوسفند یا شتر چرخ شده              300 گرم

هویج                                                  3 عدد

کشمش پلویی بی دانه آفتابی                   1/5 پیمانه

زرشک :                                              1/2 پیمانه

خلال پسته  :                                       1/2 پیمانه

خلال بادام :                                          1/2 پیمانه 

خلال پوست پرتقال :                               1/2 پیمانه          

پیاز رنده شده                                        3 عدد  

زعفران                                                  کمی

نمک دریا :                                             کمی

عسل یا پودر نبات :                                  1 پیمانه  

فلفل سیاه  :                                         کمی

روغن کنجد یا زیتون                                   2/3 پیمانه

روش پخت :

برنج را شسته و با نمک  و آب نیم گرم خیس میکنیم .

گوشت را با نیمی از پیاز رنده شده و نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران و زرچوبه مخلوط کرده خوب ورز میدهیم و داخل یخچال میگذاریم .

کشمش ، زرشک را جداگانه تمیز شسته میگذاریم نمناک بماند.

خلال بادام را در توستر کمی برشته میکنیم و کنار میگذاریم .

هویج را بخار پز کرده و در حالی که نیم پز است برداشته و خلال کرده و و با بقیه پیاز مخوط و با 2 قاشق آب و 6 قاشق روغن  در تابه مسی روی حرارت ملایم میگذاریم تا بپزد ولی مراقب باشیم که شکلش را حفظ کند و له نشود .

گوشت را از یخچال خارج کرده کاملا ورز میدهیم و سپس در تابه 3 قاشق آب و بقیه روغن را ریخته ، گوشت را  قلقلی کرده و داخل تابه می گذاریم ولی کاملا مراقب باشید که گوشت حالت سرخ کرده چیدا نکند و همواره در تابه کمی آب باشد .

کلیه مواد را با گوشت قلقلی مخلوط کرده البته  قبل از آن از هرکدام جدا جدا کمی برای تزیین کردن روی غذا کنار میگذاریم .

برنج را آبکش کنید .البته شما میتوانید برنج را یا 4 پیمانه آب پخته در حدی که آبش به خوردش برود و و دون دون شود ،

ته یک دیگ مسی نان لواش یا سیب زمینی پهن کرده و لایه ای از برنج و لایه ای از مخلوط شیرین پلو و باز لایه برنج و لایه مخلوط و... و برنج را دم میکنیم . بعداز دم کشیدن در دیس کشیده و اگه دوست دارین تزیین میکنین .البته این غذا اونقدر قشنگ هست که احتیاج به تزیین هم نداره .

روش تلخی گرفتن پوست پرتقال :

خلال پوست پرتقال را حد اقل 5 بار در آب چوشانده و آب را دور ریخته و دوباره تکرار میکنیم تا تلخی آن گرفته شود .و بعد با 1 پیمانه پودر نبات و 2 قاشق آب روی شعله کم میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا خوب مخلوط شود وشیره نبات به خورد آن برود .


مزاج غذا :

برنچ ایرانی، سرد و خشک                  گوشت گوسفند : گرم و تر       شتر :گرم و خشک   

روغن کنجد یا زیتون ،نمک :گرم و خشک             هویج : گرم و تر                       

خلال پسته خلال بادام خلال پوست پرتقال          کشمش پلویی  :گرم و خشک      

پیاز ،زعفران ؛ نبات ،فلفل سیاه : گرم و خشک      زرشک : سرد و تر 

در جمع این غذا گرم است .

منبع:asalin.blogfa.com 





داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
abcya hook
پنجشنبه 27 دی 1397 05:18 ق.ظ
Love post, thank
space cord coolmath
پنجشنبه 27 دی 1397 05:15 ق.ظ
Good post
manicure
شنبه 19 فروردین 1396 07:10 ب.ظ
Appreciate the recommendation. Let me try it out.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




Admin Logo
themebox Logo
** ** **
پربازدیدترین مطالب

کد پربازدیدترین

** **
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت
** **